Petak , 14 Decembar 2018
Brzi pregled

Najbrojniji Karate klub u Bugojnu

U četvrtak, 10. oktobra, ekipa portala bug.ba je posjetila Karate klub Bugojno. Kao i uvijek zatekla je radnu atmosferu njegovih članova, od onih sa najnižim zvanjima pa do majstora karatea. Karate klub Bugojno (54)

Kako je još uvijek početak rada karate škole, ovom prilikom pozivamo i sve zainteresovane mališane da nam se pridruže i kroz igru i druženje sa vršnjacima steknu osnovne vještine karate sporta. Ugodna i opuštena atmosfera u našem klubu će oduševiti svu djecu koja nas posjete i postanu naši članovi,naši budući šampioni.Karate klub Bugojno (58)

Također povodom ovoga želimo istaći da je na posljednjoj sjednici Upravnog odbora karate saveza SBK/KSB, koja je održana u Travniku, donešena odluka o pokretanju Kantonalne lige na kojoj se očekuju učešća svih klubova u kantonu koji su registrovani u Karate savezu BiH, a to su klubovi iz: Bugojna, Travnika, Viteza, Gornjeg Vakufa-Uskoplja, Donjeg Vakufa, Busovače. Jednom od takmičenja, domaćin će biti i Karate klub Bugojno, a u okviru ovog kola lige planirano je i održavanje kantonalnog sudijskog seminara.Karate klub Bugojno (27)

www.karatebugojno.co.ba

Ilhana Dizdar, 1 DAN

Amila Kaharević, 1.KYU

Komentari

komentar

Scroll To Top
Contact Form Powered By : XYZScripts.com
Idi na alatnu traku

Bookmaker bet365 Bonus review by ArtBetting.gr

Germany bookmaker bet365.de review by ArtBetting.de

Bookmaker English BET365 review by ArtBetting.co.uk

Premium templates by www.bigtheme.net free download.